Curele transmisie - Consumabile auto ieftine - Autopol.ro
Curele transmisie - Consumabile aftermarket la cele mai bune preturi

Lista categorii consumabile

Curele transmisie

Curele transmisie

Sunt fabricate tot dintr-un cauciuc sintetic la fel ca si curelele de distributie si sunt repsonsabile de actionarea, alternatorului, a directiei sau a climatizarii. Sunt cunoscute si sub denumirea de curele de accesorii.

In cazul in care cureaua de transmisie se rupe, masina nu mai poate fi folosita pana la inlocuirea ei. Nu trebuie sa ignorati intervalele de service iar in cazul in care se schimba doar cureaua fara role, trebuie verificat daca o eventuale gripare a rolelor si a curelei de transmisie poate avea efecte negative asupra curelei de distributie (la unele modele datorita pozitionarii acestor curele este posibil acest lucru).
Autopol va pune la dispozitie curele de transmisie de cea mai buna calitate, atat pentru furnizori OEM (calitate de fabrica), cat si furnizori AM (indeplinesc standardele ISO existente in industria auto).

OEM: CONTITECH, GATES, BOSCH

AM: DAYCO, JAKOPARTS, SNRAlege online RCA ieftin: calculator preturi asigurari auto rca ieftin

Alegeti sa comandati online RCA ieftin cu livrare polita auto gratuit si rapid acasa. Folositi calculatorul online tarife mici asigurari RCA ieftin de la toti asiguratorii, de pe desktop, laptop, tableta sau telefon mobil. Comparati ofertele, alegeti cel mai bun pret RCA Ieftin si comandati rapid, cu plata politei la livrare, prin card online sau transfer bancar. Comanda RCA

 
Abonare Newsletter:


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte, nu vom oferi adresa ta altei companii.