Discuri de frana - Consumabile auto ieftine - Autopol.ro
Discuri de frana - Consumabile aftermarket la cele mai bune preturi

Lista categorii consumabile

Discuri de frana

Discuri de frana

Reprezinta o componenta majora in sistemul de franare. Franarea autovehiculului se realizeaza prin presarea placutelor de frana pe disc cu ajutorul pistoanelor hidraulice de pe etrieri, ducand astfel la franarea masinii. Desi discurile de frana sunt concepute din materiale foarte rezistente, cu timpul se uzeaza si este necesara inlocuirea lor. Verificarile periodice asupra discurilor si a placutelor sunt necesare si este recomandat sa folositi numai piese de calitate, atat pentru discuri , cat si pentru placutele de frana, pentru a preveni uzura prematura a acestora.

Autopol va pune la dispozitie discuri de frana de cea mai buna calitate, atat pentru furnizori OEM (calitate de fabrica), cat si furnizori AM (indeplinesc standardele ISO existente in industria auto).


OEM: ATE, BREMBO, PAGID, TEXTAR, BOSCH, NIPPARTS, VALEO, LUCAS, TRW, ZIMMERMANN, SNR, HERTH+BUSS JAKOPARTS
AM: LPR, COMLINE, SWAG, DELPHI

 Alege online RCA ieftin: calculator preturi asigurari auto rca ieftin

Alegeti sa comandati online RCA ieftin cu livrare polita auto gratuit si rapid acasa. Folositi calculatorul online tarife mici asigurari RCA ieftin de la toti asiguratorii, de pe desktop, laptop, tableta sau telefon mobil. Comparati ofertele, alegeti cel mai bun pret RCA Ieftin si comandati rapid, cu plata politei la livrare, prin card online sau transfer bancar. Comanda RCA

 
Abonare Newsletter:


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte, nu vom oferi adresa ta altei companii.