Filtre aer - Consumabile auto ieftine - Autopol.ro
Filtre aer - Consumabile aftermarket la cele mai bune preturi

Lista categorii consumabile

Filtre aer

Filtre aer

Performanta masinii dumneavoastra este direct influentata de filtrul de aer. Motorul are nevoie de un amestec bine optimizat dintre aer si combustibil pentru a functiona corect. Filtrele de aer murdare pot cauza amestecuri prea bogate in combustibil si pot influenta negativ randamentul motorului.

Este important sa verificati filtrul de aer la intervale de timp regulate. Pentru Romania si mai ales pentru cei care stau in Bucuresti, nu este recomandat sa folositi un filtru de aer mai mult de un an.

Autopol va pune la dispozitie filtre de aer de cea mai buna calitate, atat pentru furnizori OEM (calitate de fabrica), cat si furnizori AM (indeplinesc standardele ISO existente in industria auto).

OEM: MANN-FILTER, KNECHT-MAHLE FILTER, BOSCH, UFI, NIPPARTS, HERTH+BUSS JAKOPARTS
AM: CLEAN FILTERS, COOPERSFIAAM FILTERS, FIAAM, HENGST FILTER,Alege online RCA ieftin: calculator preturi asigurari auto rca ieftin

Alegeti sa comandati online RCA ieftin cu livrare polita auto gratuit si rapid acasa. Folositi calculatorul online tarife mici asigurari RCA ieftin de la toti asiguratorii, de pe desktop, laptop, tableta sau telefon mobil. Comparati ofertele, alegeti cel mai bun pret RCA Ieftin si comandati rapid, cu plata politei la livrare, prin card online sau transfer bancar. Comanda RCA

 
Abonare Newsletter:


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte, nu vom oferi adresa ta altei companii.