Filtre combustibil - Consumabile auto ieftine - Autopol.ro
Filtre combustibil - Consumabile aftermarket la cele mai bune preturi

Lista categorii consumabile

Filtre combustibil

Filtre combustibil

Performanta masinii dumneavoastra este direct influentata de un amestec bine optimizat dintre aerul care intra in motor si un combustibil curat.  Filtrul de combustibil este localizat de obicei langa rezervor sau in compartimentul motorului si este conceput pentru a bloca intrarea in motor a  particulelor mai mari sau a murdariei.

Filtrele de combustibil blocate sau murdare pot compromite functionarea corecta a masinii prin astuparea injectoarelor sau a carburatorului.

Nu intarziati schimbarea filtrului de combustibil iar uneori in functie de ce se observa la schimbarea filtrului de combustibil vechi, este bine sa  il schimbati chiar mai des decat prevede fabricantul masinii in manual.

Autopol va pune la dispozitie filtre de combustibil de cea mai buna calitate, atat pentru furnizori OEM (calitate de fabrica), cat si furnizori AM (indeplinesc standardele ISO existente in industria auto).

OEM: MANN-FILTER, KNECHT-MAHLE FILTER, BOSCH, UFI, NIPPARTS, HERTH+BUSS JAKOPARTS
AM: CLEAN FILTERS, COOPERSFIAAM FILTERS, FIAAM, HENGST FILTER, DELPHI

 

 Alege online RCA ieftin: calculator preturi asigurari auto rca ieftin

Alegeti sa comandati online RCA ieftin cu livrare polita auto gratuit si rapid acasa. Folositi calculatorul online tarife mici asigurari RCA ieftin de la toti asiguratorii, de pe desktop, laptop, tableta sau telefon mobil. Comparati ofertele, alegeti cel mai bun pret RCA Ieftin si comandati rapid, cu plata politei la livrare, prin card online sau transfer bancar. Comanda RCA

 
Abonare Newsletter:


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte, nu vom oferi adresa ta altei companii.