Kit-uri distributie - Consumabile auto ieftine - Autopol.ro
Kit-uri distributie - Consumabile aftermarket la cele mai bune preturi

Lista categorii consumabile

Kit-uri distributie

Kit-uri distributie

Sunt compuse din curea distributie  + una sau mai multe role intinzatoare in functie de modelul masinii. Cureaua de distributie este fabricata din cauciuc sintetic si este responsabila de sincronizarea si conectarea arborelui cotit de axul cu came. Axul cu came de pe chiulasa asigura deschiderea si inchiderea, in mod regulat al supapelor.

Este esential sa schimbati cureaua de distributie la intervalele recomandate de service (40.000 km sau 4 ani intervalul  minim recomandat pentru Romania la majoritatea producatorilor), pentru ca o rupere a curelei de distributie poate insemna calarea  motorului iar distrugerea cauzata poate fi in unele cazuri iremediabila. La majoritatea masinilor este recomandata si schimbarea pompei de apa impreuna cu distributia (daca pompa este ok, poate fi folosita cea veche dar orice defectiunea asupra pompei de apa, va duce la inlocuirea ei si la o manopera similara cu cea a schimbarii distributiei).

Autopol va pune la dispozitie Kit-uri de distributie de cea mai buna calitate, atat pentru furnizori OEM (calitate de fabrica), cat si furnizori AM (indeplinesc standardele ISO existente in industria auto).

OEM: CONTITECH, GATES, INA, BOSCH, JAKOPARTS, DAYCO, SNR, GK
AM:  SWAG, AUTEX

 Alege online RCA ieftin: calculator preturi asigurari auto rca ieftin

Alegeti sa comandati online RCA ieftin cu livrare polita auto gratuit si rapid acasa. Folositi calculatorul online tarife mici asigurari RCA ieftin de la toti asiguratorii, de pe desktop, laptop, tableta sau telefon mobil. Comparati ofertele, alegeti cel mai bun pret RCA Ieftin si comandati rapid, cu plata politei la livrare, prin card online sau transfer bancar. Comanda RCA

 
Abonare Newsletter:


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte, nu vom oferi adresa ta altei companii.