Placute frana - Consumabile auto ieftine - Autopol.ro
Placute frana - Consumabile aftermarket la cele mai bune preturi

Lista categorii consumabile

Placute frana

Placute frana

Sunt o componenta vitala  a sistemului de franare si sunt foarte importante pentru siguranta dumneavoastra. Placutele de frana sunt presate pe disc generand suficienta frecare incat sa blocheze rotile. In general zgomotele provenite de la placutele de franare sunt semne ca aceastea nu functioneaza cum trebuie si in multe cazuri o functionare necorespunzatoarea a acestora atrage o uzura prematura a discurilor de franare.

Cand placutele de frana sunt tocite, acestea trebuie schimbate in primul rand pentru siguranta dumneavoastra.

Autopol va pune la dispozitie placute de frana de cea mai buna calitate, atat pentru furnizori OEM (calitate de fabrica), cat si furnizori AM (indeplinesc standardele ISO existente in industria auto).

OEM: ATE, BREMBO, PAGID, TEXTAR, BOSCH, NIPPARTS, VALEO, HERTH+BUSS JAKOPARTS
AM: LPR,, COMLINE, SWAG, DELPHI, FEBI

 Alege online RCA ieftin: calculator preturi asigurari auto rca ieftin

Alegeti sa comandati online RCA ieftin cu livrare polita auto gratuit si rapid acasa. Folositi calculatorul online tarife mici asigurari RCA ieftin de la toti asiguratorii, de pe desktop, laptop, tableta sau telefon mobil. Comparati ofertele, alegeti cel mai bun pret RCA Ieftin si comandati rapid, cu plata politei la livrare, prin card online sau transfer bancar. Comanda RCA

 
Abonare Newsletter:


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte, nu vom oferi adresa ta altei companii.