Pompe apa - Consumabile auto ieftine - Autopol.ro
Pompe apa - Consumabile aftermarket la cele mai bune preturi

Lista categorii consumabile

Pompe apa

Pompe apa

Pompa de apa are rolul de a circula apa intre radiator si motor, impiedicand astfel supraincalzirea motorului.

O defectiunea a pompei de apa, poate duce la scurgeri de apa si supraincazirea motorului sau in unele cazuri poate gripa complet cureaua de distributie (in ambele cazuri pagubele produse motorului pot fi foarte mari). La majoritatea masinilor este recomandata si schimbarea pompei de apa impreuna cu distributia (daca pompa este ok, poate fi folosita cea veche dar orice defectiunea asupra pompei de apa, va duce la inlocuirea ei si la o manopera similara cu cea a schimbarii distributiei).

Autopol va pune la dispozitie pompe de apa de cea mai buna calitate, atat pentru furnizori OEM (calitate de fabrica), cat si furnizori AM (indeplinesc standardele ISO existente in industria auto).

OEM: AIRTEX, NIPPARTS, SKF, VALEO, GK, BOSCH

AM: JAKOPARTS, SWAG, FEBIAlege online RCA ieftin: calculator preturi asigurari auto rca ieftin

Alegeti sa comandati online RCA ieftin cu livrare polita auto gratuit si rapid acasa. Folositi calculatorul online tarife mici asigurari RCA ieftin de la toti asiguratorii, de pe desktop, laptop, tableta sau telefon mobil. Comparati ofertele, alegeti cel mai bun pret RCA Ieftin si comandati rapid, cu plata politei la livrare, prin card online sau transfer bancar. Comanda RCA

 
Abonare Newsletter:


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte, nu vom oferi adresa ta altei companii.