Autopol.ro

Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, cat si a tuturor paginilor informative de pe site, respectiv: "Livrarea produselor", "Garantia produselor", "Disponibilitatea produselor" si "Cum cumpar". Recomandam citirea cu atentie a acestora, S.C. CERKASSY GROUP S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare, iar clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri in mometul achizitionarii de produse de pe www.autopol.ro

* Site-ul www.autopol.ro si continutul sau (imagini,texte,simboluri,elemente de grafica etc.) sunt proprietatea S.C Cerkassy Group S.R.L si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Nu este permisa incercarea de a interveni in continutul informativ sau copierea, multiplicarea, distribuirea informatiilor prezentate pe acest site, orice incercare de a accesa datele de pe www.autopol.ro prin metode gen hacking sau de a afecta buna functionare a serverelor, va fi considerata o tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri penale impotriva faptasului.

* In unele cazuri (comenzi de valoare mare, produse care nu sunt pe stoc, clienti care nu si-au onorat comenzile anterioare), pentru onorarea unor comenzi, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

* Produsele comercializate prin intermediul www.autopol.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice prezente pe site nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori, www.autopol.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet, www.autopol.ro nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

* In eventualitatea introducerii gresite a pretului sau a caracteristicilor unor produse in baza noastra de date, iar livrarea produselor inca nu a avut loc, www.autopol.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivelor produse si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta

* www.autopol.ro nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale,toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de www.autopol.ro oricarui client in cazul livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de www.autopol.ro de la acel client.

* Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea trebuie returnate in ambalajul original cu toate accesoriile/consumabilele si sa nu prezinte deteriorari si urme vizibile de folosire, impreuna cu o adresa scrisa de denuntare a contractului, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Autopol va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

* Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, Autopol are dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

* Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate,verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile.

* Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000, renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

* In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.

* Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare.Discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Autopol, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

* www.autopol.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

* Autopol face eforturi permanente pentru a actualiza catalogul online de piese auto si consumabile. Comanda Dvs este acceptata sub rezerva erorilor de coduri si preturi piese auto datorate furnizorilor nostrii.

Politica de confidentialitate:

* Informatiile furnizate de catre client sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, conform legilor in vigoare, fiind necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor etc., in nici un caz nefiind oferite/vandute unei terte parti, Autopol isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale pe adresa de e-mail a clientului


 
Abonare Newsletter:


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte, nu vom oferi adresa ta altei companii.