Autopol.ro

Despre livrare

Livrarea produselor se face dupa ce comanda a fost confirmata si produsele comandate au intrat in stocul nostru.

MODALITATI DE LIVRARE DISPONIBILE:

1. Ridicare de la sediul nostru:

Produsele se pot ridica personal de la sediul nostru aflat pe Str. Monumentul Eroilor nr. 159A, Clinceni, judetul Ilfov numai cu o programare anterioara confirmata de agentii de vanzari Autopol. Achitarea se poate face cu numerar sau prin transfer bancar. Nu avem POS pentru card. In cazul achitarii prin transfer bancar, clientul poate ridica produsele numai dupa intrarea banilor in contul nostru.

Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta,intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

2. Livrarea prin intermediul firmei de curierat rapid Bookurier:

Termenul mediu de livrare pentru Bucuresti variaza intre 1 si 3 zile lucratoare.


Termenul mediu pentru livrarile in tara variaza intre 2 si 4 zile lucratoare. Este necesar de adaugat ca aceste termene sunt independente de Autopol si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele probleme de organizare si logistica a firmei de curierat.

Livrare Bucuresti 24h - 12 RON

Livrare in tara in 24h -17 RON primele 10 kilograme +1 RON fiecare kilogram aditional

 Taxa de ramburs pentru livrarile in tara este de 7 RON

- Costul livrarilor se poate modifica fara notificare in functie de politica de preturi a firmei de curierat.

- Atentie: numarul de kilograme aditionale nu este calculat in pretul ramburs care apare pe site. Pretul final de livrare va fi comunicat de Autopol la confirmarea comenzii si va aparea pe factura care insoteste produsul.


- Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte, sunt nule

3. Livrarea prin intermediul Autopol:

- Numai pe Bucuresti, dupa caz acolo unde este posibil in functie de urgenta comenzii si de disponibilitatea agentilor Autopol. 
Abonare Newsletter:


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte, nu vom oferi adresa ta altei companii.