Autopol.ro

 

Comenzi site:

 

Pentru a efectua comenzi online este necesar sa va inregistrati pe site-ul Autopol. Inregistrarea se poate face in doua moduri:

1. Sa accesati link-ul "Client nou" din header si sa va creati un cont nou, urmand pasii de pe site

 


2. Sa va creati contul chiar in cosul de cumparaturi dupa ce ati apasat pe butonul "Adauga in cos" de pe pagina produsului si ati selectat optiunea "Nu am cont, doresc sa imi creez acum "

 

Dupa crearea contului se efectueaza autentificarea  accesand link-ul "Log in" din susul paginii.

 

ATENTIE: dupa ce v-ati inregistrat este necesar sa activati contul urmand instructiunile primite pe email.

 

Piese auto:

 

 

Selectati autovehiculul folosind meniul din stanga (marca, model, an) sau meniul din homepage. Rasfoiti categoriile  disponibilie si adaugati piesa dorita in cos.

Pentru a va putea confirma comanda, este necesar sa adaugati masina in lista dumneavoastra de masini (este ncesar sa introduceti VIN-ul masinii pentru a utiliza aceasta optiune). Masinile salvate de dumneavoastra vor aparea si in "Contul meu" la sectiunea "Masinile mele". In cazul in care ati introdus gresit codul vin cand ati salvat masina, stergeti masina salvata din contul meu si reintroduceti masina.

Pentru piesele care nu au pret, se poate face o cerere de oferta. In cel mai scurt timp veti primi un raspuns de la agentii nostrii de vanzari.

 

Exista posibilitatea de efectua  cereri de oferta rapide, direct pe adresa de email comenzi@autopol.ro aceasta fiind cea mai simpla metoda de a cere oferte de pret pentru produse care nu exista inca pe site (sunt foarte  multe repere iar site-ul este inca in constructie). Nu uitati sa specificati numarul de identificare de pe talon si modelul masinii. Veti fi contactati de catre un agent de vanzari Autopol in cel mai scurt timp posibil.

 

La comenzile de piese originale se va percepe intotdeauna un avans de 50% indiferent de valoarea comenzii.

 

NOTA: pentru toate comenzile de piese auto, nu se face confirmarea comenzii fara codul VIN al masinii.

 

Accesorii auto:


Completati datele necesare finalizarii comenzii din "Cosul de cumparaturi":

a) aveti posibiliatea sa adaugati datele firmei folosind butonul "Adauga firma" in cazul in care v-ati facut contul direct din cosul de cumparaturi si sunteti persoana juridica
b) alegeti modalitatile de livrare (nota: pentru alte modalitati de plata folositi casuta de observatii si detaliile pentru plata vor fi discutate cu un agent de vanzari)
c) selectati adresa de livrare. Folositi-va de butoanele "Adauga adresa" si "Edit" in cazul in care doriti sa modificati datele
- completati casuta "Alte observatii" in cazul in care aveti nelamuriri sau alte intrebari suplimentare
d) apasati pe butonul "Comanda" (finalizarea comenzii presupune acceptarea "Termenilor si conditiilor" de folosire a site-ului)

 


In cel mai scurt timp de la finalizarea comenzii, veti fi contactat de un agent de vanzari pentru confirmarea disponibilitatii, pretului si a datei de livrare aproximative.

Comenzi eMail:

Pentru comenzile prin email, va rugam sa trimiteti mail la comenzi@autopol.ro.
In cazul comenzilor pentru piese auto, nu uitati sa completati numarul de indentificare al autovehiculului.


  • Modalitati de plata:


   1. Plata numerar (la sediul nostru)
   2. Plata numerar la livrare
   3. Transfer bancar

Disponibilitatea produselor si termenele de livrare vor fi comunicate telefonic sau pe e-mail de catre operatorii Autopol la confirmarea comenzii. Valoarea minima a unei comenzi este de 70 RON, iar pentru comenzile mai mari de 5
00 RON este necesara plata unui avans.

 

In cazul platii prin virament bancar, produsele vor fi expediate numai dupa confirmarea integrala a platii.

La platile in avans  vi se va trimite pe email factura de avans iar originalul facturii de avans il veti primi la livrarea coletului, impreuna cu factura pentru restul de plata.

 

 


 
Abonare Newsletter:


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte, nu vom oferi adresa ta altei companii.